Alice i Eventyrland!

Årets hovedproduksjon er godt i gang, og premieren nærmer seg. Velkommen til forestilling!

I snart to uker har vi lagt alt annet til side for å jobbe med året største samarbeidsprosjekt der alle elevene er med, oppsetningen av Alice i Eventyrland! Langt fra alle står på scenen: noen styrer teknikken, noen lager kostymer og scenografi, noen jobber med PR, noen er scenearbeidere, noen er musikere, noen er sminkører, noen danser og andre igjen tilhører feel good-gruppen som lager god stemning for alle som står på sent og tidlig. I tillegg er det elevene selv som organiserer og leder prosjektet, i den grad vi lærere klarer å holde oss unna.

Det er selve prosessen vi er aller mest opptatt av. Her går vi inn i et potensielt kaos der det kreves gode hoder for å holde tråden. Elevene ansvarliggjøres og vi får se hvor se viktig hver enkelt er, hvor avhengige vi er av hverandre. Vi blir også minnet om hvor viktig det er at vi ser hverandre, og at vi alle bidrar til å skape god energi underveis. Kanskje er det også god trening å måtte ta ting som de kommer og selv finne løsninger på de utfordringene som dukker opp under veis.

Torsdag klokka 18 inviterer vi til premiere her på skolen. Forestillingen er gratis og vi håper at mange har lyst til å ta turen til Fana.

Velkommen!

Lenke til arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/321016144943528/

Lenke til film om prosjektet på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=x_kTYFexUck

Lenke til elevbloggen:
https://fanafolkehogskule.wordpress.com/2016/11/15/alice-i-eventyrland/

Lenke til arrangement i BA:
http://www.ba.no/vis/kalender/events/26056719